Kajastus - KaPa51 otteluennakko game2

25.2.2017


Ottelu numero 2.

Kajastus iskee toiseen osaotteluun täydellä miehistöllä. Keskiviikon kokoonpanosta jää pois Jussi Hukka, mutta mukaan on saatu avausottelusta poissa olleet Jari Honkanen, Mika Korhonen ja Santeri Iljin.

KaPa luistelee Kontiohallin jäälle yhtä monen pelaajan voimin, mutta ennakkotietojen mukaan ilman ykkösmaalivahtiaan Pekka Lahikaista. Aloittajan tontille on merkitty kolmessa ottelussa runkosarjassa esiintynyt konkarimaalivahti Tero Palvimo. Kajastuksen maalissa pelaa Risto Lehikoinen.

Seurantaan:

Kajastus, Janne Häikiö. 40 pudotuspeliottelua Mestiksessä takaa sen, että kapteenin maila ei tutise ratkaisupaikoissa tänään.

Kajastus, Jari Honkanen. Uran sadas ottelu tänään Jarille. Kukkia ei jaeta, nyt pelataan vain voitosta.

KaPa-51: Ville Remes. 38-vuotias Rautaliigajyrä ei ole osoittanut kevään aikana hyytymisen merkkejä. Lähes 600 pistettä II-divisioonassa.

Jakkipörssin voittotaistokin tiivistyy samalla. Keulapaikkaa jakavat tällä hetkellä Mikko Koponen, Erkki Laakkonen ja Jere Paananen viidellä karhunpäällä.

Kaikki ottelusta kiinnostuneet ovat tänään(kin) tervetulleita hallille, otteluun on vapaa pääsy ja sitä isännöi Joteco oy.

Mikäli ei ole mahdollista paikalle päästä niin seurata voi sitten kommenttikentän linkistä.

Toisessa otteluparissa SuKiKa kohtaa tänään PEPOn. PEPO johtaa sarjaa 1-0.

17:30 siis kiekko jäähän Kontiohallissa.