Edustusjoukkueen pelit käyntiin

13.9.2018


Pelikausi kolkuttelee jo hallin ovella, ja Kajastuksen osalta syksy on tuonut mukanaan muutoksia. Voitokkaat karsintaottelut viime keväänä takasivat sarjapaikan säilymisen, mutta siitä huolimatta joukkue aloittaa alkavan kauden III-divisioonassa.

Kesän kuluessa joukkueen pitkäaikaisesta rungosta poistui peräti 13 pelaajaa, eikä lähteneiden tilalle onnistuttu saamaan riittävästi uusia nimiä määräaikaan mennessä. Pienellä pelaajamäärällä II-divisioonakauden läpivieminen olisi sisältänyt riskejä, joita seurajohto ei ollut halukas ottamaan.

Samaan ratkaisuun päätyi myös kilpakumppani Kangasniemen Pallo, joten II-divisioonan Savo-Karjalan lohko pelataan tällä kaudella kuuden joukkueen voimin.

Kontiohallilla ei jääty kuitenkaan haikailemaan menneiden perään vaan tulevia koitoksia odotetaan jo innokkaasti. Kajastuksen uusia kilpailijoita pian alkavassa kolmosessa ovat:

OoKoo, PoU, Hurtat, Jääsudet, KK-81, LeKi-75, RU, PiPS sekä KaPa-51.

Kajastuksen vahvuuteen on viime viikkojen aikana liittynyt lukuisa joukko uusia nälkäisiä jääkarhuja ja uudistunut joukkue on ensimmäistä kertaa nähtävissä 15.9. Kontiohallissa, kun se kohtaa uuden valmentajansa Harri Turusen johdolla harjoitusottelussa Polvijärven Urheilijat.