Pudotuspelit alkaa

21.2.2017

Kajastuksen II-divisioonajoukkueen pudotuspelit käynnistyvät keskiviikkona 22.2. Kangasniemellä. Toinen osaottelu on lauantaina Kontiohallissa.

24 ottelun mittainen runkosarja päättyi Kajastuksen osalta voitokkaasti viime keskiviikkona Lieksassa. Kontiolahtelaiset voitti ottelun lukemin 3-2 ja vei samalla kauden keskinäiset ottelut lieksalaisia vastaan nimiinsä puhtaasti 4-0.

Ottelussa nähtiin kaksi II-divisioonadebyyttiä, kun Kajastuksen B-junioreiden Juha Sormunen ja Nikolas Hämäläinen pelasivat ensimmäiset aikuisten ottelunsa. Ketjun kolmantena lenkkinä hääri 160 ottelun kokemuksellaan rautaliigaveteraani Erkki Laakkonen. Ketju onnistuikin maalinteossa, kun Laakkonen laukoi kiekon Hurttamaalin kattoon ottelun toisessa erässä.

Kajastuksen kahdesta muusta maalista vastasi kapteeni Janne Häikiö. Mainittakoon erityisesti Hälen ensimmäinen maali. Se syntyi lämärillä.

Keskiviikkona alkaviin pudotuspeleihin joukkue saa vastaansa Kangasniemen Pallo-51:sen. KaPa sijoittui runkosarjassa sijalle viisi, eli yhden sijan Kajastusta korkeammalle. Runkosarjan kohtaamisista KaPa voitti 3 ja Kajastus yhden.

Arki-ilta tuo ajankohtana vieraspeliin omat haasteensa, mutta onneksi työnantajatkin tiedostavat, että kevät on jääkiekkoilun kulta-aikaa. Näillä näkymin matkaan päästäänkin täydellä kolmen ketjun kokoonpanolla. Sivussa ovat varmuudella Janne Norppa, sekä Jari Honkanen.

Ottelu on monelle kakkosdivariuran ensimmäinen pudotuspeli. Onneksi mukaan lähtee kuitenkin myös joukkueen kokenein pudotuspelipelaaja, konkaripuolustaja Olli Tolvanen, jolla on playoff-otteluita aiemmilta vuosilta vyöllään jo kuusi kappaletta.

Keskiviikkona pelataan siis Tehomet-areenalla ja lauantaina vuorostaan Kontiohallissa. Lauantain otteluun on vapaa pääsy. Kahdella voitolla etenee jatkoon, joten tarvittaessa pelataan vielä sunnuntaina Kangasniemellä.

 

OTTELUIDEN AIKATAULU

Puolivälierät (2 voittoa)

22.02.2017 Kangasniemi,   19:00 KaPa-51 - Kajastus 

25.02.2017 Kontiolahti      17:30 Kajastus - KaPa-51

Puolivälierät, tarvittaessa

26.02.2017 Kangasniemi,    16:00 KaPa-51 - Kajastus