Luistelu- ja kiekkokoulu

Leijona luistelu-ja kiekkokoulu on käynnissä jälleen!

Tervetuloa mukaan!

 

 

LEIJONA-KIEKKOKOULU

TORSTAISIN KLO.16:30-18:00 (JÄÄT KLO.17:00-18:00)

10 krt. syksyllä ja 10 krt keväällä, 40€ (+ Kiekkokoulurekisteröinti sis. vakuutus, 3€)

ILMOITTAUTUMINEN:

https://www.suomisport.fi/events/d1b7fbf7-a946-4a3a-a6ef-dcc9a99a46b0

 

 

Suomen Jääkiekkoliiton valtakunnallinen Leijona-kiekkokoulu on seuroille luotu malli alle 8-vuotiaiden lapsien - tyttöjen ja poikien - kiekko- ja luistelukoulujen toteuttamiseksi.

Leijona-kiekkokoulujen kausi käynnistyy lokakuussa lähes kaikissa Suomen juniorikiekkoseuroissa, eli reilussa 180 seurassa ympäri maan.

Kontiolahdella aloituspäivä on torstai 29.9.2022 klo.17, ja paikkana siis Kontiolahden jäähalli (Vierevänniementie 6, Kontiolahti).

Leijona-kiekkokoulu jatkuu kevääseen saakka. Kertoja kertyy 20, ja ne jakautuvat 10 torstaita ennen joulua ja 10 joulun jälkeen.

Kontiolahdella Leijona-kiekkokoulun hinta on 40€ koko kaudelta, mutta yhden käynnin verran saa tulla tutustumaan ilmaiseksi missä vaiheessa kautta tahansa.

Luistelua varten tarvitset mukaan ristikkokypärän, kaulasuojan, luistimet, jääkiekkohanskat (tai kunnon paksut käsineet) sekä kiekkoilua varten mailan. 

Kiekkokoululaiset saavat hienon, jääkiekkoliiton virallisen, Leijona kiekkokoulupaidan. (sis. hintaan)

Tervetuloa rohkeasti mukaan oppimaan uusia taitoja. Entuudestaan ei tarvitse osata, me opetamme!

 

 

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Rita Imboden, 045 8628286

 

 


 

Toiminnan tavoitteena Kajastuksella on tarjota jokaiselle lapselle tasavertainen matalankynnyksen mahdollisuus aloittaa jääkiekkoharrastus mahdollisimman lähellä omaa kotiovea, opettaa lapselle luistelun sekä kiekonkäsittelyn alkeet pelien ja leikkien kautta sekä tuottaa seuroille aktiivisia jääkiekon harrastajia tulevaisuuteen.

Leijonakiekkoulussa tutustut uusiin kavereihin ja pääset nauttimaan heidän kanssaan monipuolisista jääliikuntatapahtumista.

Mukaan tarvitset vain omat luistimet, (mailan), ristikollisen kypärän, kaulasuojan ja jääkiekkohanskat tai kunnon paksut käsineet luistimen viilloilta suojaamaan (seurallamme on kokeilukerroille lainata varusteita) ja paljon iloista mieltä!