Kausi 2008-2009

Kesällä uidaan

UUSIKAUSI UUDET KUJEET 2008-2009

Kausi pyörähtää käyntiin tasojoukkueella Savonlinnan turnauksella 25.-27.7., puolustettavana ei enempää kuin sarjan +35 voitto. Kontiot pelaavat ottelunsa tälläkertaa Tanhuvaaraan Monrepos areenalla.

Kontiohallin jääkausi alkaa puolestaan 17.8. ensimmäisen jäävuoron antaessa mahdollisuuden kuvioiden hiomiseen ja hengen kohottamiseen ennen omaa Kotikartano IV turnausta 20.9. lauantaina.

Hyvää kesää tässä vaiheessa kaikille ukko-kontioille. Ensikaudella kaikille vastustajille sama kohtalo kuin aikaisempinakin vuosina.

Maksut tilille OP 516507-222664. Syksyn maksu 125€. Viestiksi oma nimi ja maksun aihe. (esim. kausim.syksy 08)

Muikut maistuivat

TOINEN PERÄKKÄINEN TURNAUSVOITTO UKKO-KONTIOILLE SAVONLINNAN KARJALA-TURNAUKSEN +35 SARJASSA

25.7.2008 Ukko-Kontiot - Kokkolan Hermes +35 6-4

Perjantain helteinen sää pehmitti Kontiot ottelun alussa ja Hermes meni nopeasti 2-0 johtoon. Uk ei kuitenkaan antanut nopeiden vastustajiensa hämätä itseään vaan Sami Kuronen napautti kavennuksen 9 min kohdalla Tumba Turusen ja Matti Honkasen syötöstä 2-1:een, joka oli myös 1-erän lopputulos.

2-erää ehti kulua 24 s, kun Peku Pennanen avasi Itälälle vauhtiin laidalle ja"vanhalla kuviolla" Tumba viimeisteli maalin nurkalta Peten syötöstä tasoituksen. Itälä ja Turunen käytti seuraavassa vaihdossa kuviota toisin päin ja Uk, johtoon 3-2. Sitten Uk hieman jäähyili ja Hermes teki 2 YV maalia, joille mahtavassa kesävireessä oleva mv Taape Pohtinenkaan ei mahtanut mitään. Hiltusen Make katkoi pian hienosti keskialueella ja hienon hyökkäyksen päätteeksi Jade Jaatinen pisti kiekon reppuun Mustosen Mikan syötöstä. Peliaikaa oli tuolloin jäljellä ainoastaan 1,56 min. Loppuhuipennuksessa Tumba tarjoili maalin takaa Eetu Kärjelle, joka kilautti ylämummoon P-pisteiden välistä 5-4 johtomaalin. Eikä siinä vielä kaikki vaan Mustosen jalkakikka onnistui ensimmäistä kertaa 3 vuoteen ja sai kokkolalaiset aivan "kebabkioskille" ja tulinen ranne viimeisteli valotaulun 6-4 voittolukemat. Kolmeen ratkaisumaaliin Uk tarvitsi aikaa 56 sekuntia. Kontioiden parhaana palkittiin Petri Itälä.

Voittopokaali ja vuosiluku

26.7.2008 WOUDIT - UKKO-KONTIOT 1-2

Lauantaina turnausisäntä Woudit asettui Ukko-Kontioiden vastustajiksi, mutta rauhallisesti puolustaen ja pari kertaa terävästi iskien Kontiot ottivat niukan, mutta tyylipuhtaan voiton. Taape valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi ja maalit merkittiin molemmilla kerroilla kolmikolle Turunen (Itälä, Pennanen). Ja eikun muikun syöntiin.

27.7.2008 Kiekko-Ketut - Ukko-Kontiot 1-3

Sunnuntai aamuna varhain Kontiot varmistelivat turnausvoittonsa lyömällä rantasalmelaiset. Kontioiden peli oli hieman sekaisin ja "naulaa" ei ollut vielä julkistettu, mutta valitsijaraati oli "naulaa" ojentamassa ainakin jossain vaiheessa Petri "Johnny Puuma" Jaatiselle. Ottelun maaleista 2 Tumban nimiin ja molemmissa 2. syöttäjänä Taape Pohtinen sekä Make Hiltunen ja Pete Itälä. 3 maali oli Kurosen Samin käsialaa, nappisyötöt Mika Mustoselta ja Esa Kärjeltä.

Mestaruusjuhlat alkoivat välittömästi ja salamavalot välkehtivät.

 

KITEELLÄ TURNATTIIN LAUANTAINA 15.11.

TURNAUKSEEN OSALLISTUI MUKAVA JOUKKO PELUREITA (13 KPL). kAIKILLA OLI MUKAVAA VAIKKA KAKSI ENSIMMÄISTÄ PELIÄ HÄVITTIINKIN. OSA PELUREISTA JOUTUI JÄTTÄMÄÄN MUIDEN MENOJEN VUOKSI KITEEN KISAHALLIN JA PAIKALLE JÄI 8 PELURIN YDINJOUKKO SEKÄ MAALIVAHTI. TÄMÄ SATTUIKIN SOPISASTI SILLÄ VIIMEISESSÄ PELISSÄ VASTASSA OLI HC-PAROC JOSSA PELUREITA OLI MYÖS 8 KPL. LÄHTÖKOHDAT MIESVAHVUUDESSA OLIVAT SIIS SAMAT, MUTTA UKKO-KONTIOIDEN HARVALUKUISEEN PELURIJOUKKOON OLI VALETTU ASENNE ETTÄ, AINAKIN YKSI PELI TÄYTYY TURNAUKSESSA VOITTAA. PELI PÄÄTTYIKIN UKKO-KONTIOIDEN VOITTOON 5-2. KIITOS KAIKILLE MUKAVASTA PELIREISSUSTA.

TV PRESSA

 

 

***************************************************************************

POIKA JÄI VIHDOINKIN KOTIIN.

UKKO-KONTIOT TURNAUSVOITTOON.

KOTIKARTANO IV TURNAUKSEN TULOKSET

UKKO-KONTIOT - HÄTÄRIT 3-2
SUSIPAPAT - SIU 4-1
BAD BOYS - UKKO-KONTIOT 0-4
HÄTÄRIT - SIU 1-4
BAD BOYS - SUSIPAPAT 4-1
UKKO-KONTIOT - SIU 5-5
HÄTÄRIT - SUSIPAPAT 4-1
BAD BOYS - SIU 3-2
UKKO-KONTIOT - SUSIPAPAT 4-2
HÄTÄRIT - BAD BOYS 3-3

 SARJATAULUKKO

1.  UKKO-KONTIOT      7

2.  BAD-BOYS              5

3.  SIU                         3

4.  HÄTÄRIT                3

5.  SUSIPAPAT            2

VUOKATINMAAN HOCKEY GAMES TOI UK:LLE 5. SIJAN

Vuoden veteraaniksi Heikki Piirainen, valinnan vuosikokouksen yhteydessä teki viimekauden mr Veteraani Markku Sarkkinen, joka saavutti tällä kertaa "naulan" itselleen. Itse peleissä Make oli "naulasta" huolimatta hurjassa vedossa yllättäen samalla joukkuetoverinsa.

Lauantaina UK ei saanut itseään liikkeelle ja Oulun Gult johti ottelua jo 2 min jälkeen 0-3. Pikku hiljaa Ukkelit heräsivät talviuniltaan ja loppunumeroiksi kirittiin 5-6. Ykköspyssynä Sami "kurdi" Kuronen hattutempullaan. Mustis Mustonen ohjasi limpun Hiltusen tulisesta syötöstä kertaalleen maaliin ja Tumba läpiajonsa päätteeksi. Peli numero 2 oli vastustajan ylivoimaa ja turnauksen tuleva voittaja Bad Boys 1 laittoi taululle 8-2. Kuronen ja Turunen UK:n maalareina. Iltapäivän viimeisessä ottelussa kävi kuten Koukku keltanokka ennusti aika hyvin ja UK niisti Nitrohurtilta pisteet 6-5. Itälän jesus teippi lapavasta lähti voittomaali. Kuronen teki taas ainakin kuusi maalia. Lisäksi ketju muutokset toivat ryhtiä joukkueeseen.

Sunnuntain sijoitus otteluissa UK voitti kaikki vastustajansa, Hurtat 7-2 ja Oulun Rankersit samoin numeroin. Hiltusen Make oli ainakin hurjalla päällä ja ampui joka paikasta maalin. Tunttusen veljeksetkin kinastelivat syöttöpisteistä, joita molemmille kertyi yllin kyllin. Järjestäjät valitsivat UK:n turnauksen liukujaksi pressa Hytin. Naulan lisäksi Sarkkinen sai järjestäjien kunniamaininnan parhaista kiekon eteen jäänneistä.