World Cup 2008, Quebec City

Quebecin "losers final" 6.4.2008 

Ukko-Kontiot ( C-sarja) - Muumiot ( D-sarja) 7 - 2 

1 - 0 J. Tunttunen Turunen, Sormunen
2 - 0 Matikainen K.Tunttunen,Turunen
3 - 1 Niemi Itälä, Pohtinen
4 - 1 Jormakka Turpeinen, Itälä
5 - 2 J. Tunttunen Turunen, Vepsäläinen
6 - 2 Itälä Hakulinen, Niemi
7 - 2 J. Tunttunen Itälä, Jormakka

(klikkaa kuvaa!!)

There are 11 Games Completed
  Start Date Start Time Home Team Home Score Visitor Team Visitor Score Rink Game Type G.C
Mon Mar 31, 08 08:00:00 PM Ikutursot Kuhmo 1 Mission L'Inox de Quebec 7 Le Collisee  
Mon Mar 31, 08 09:30:00 PM Prince Rupert Moose 3 Valeurs Mobilieres Desjardins 6 Le Collisee  
Mon Mar 31, 08 10:00:00 PM Quero Metal Inc 5 Kontiolahden Kajastus Ry 1 Pavillon de la Jeunesse  
Wed Apr 02, 08 10:30:00 AM Ikutursot Kuhmo 5 Prince Rupert Moose 4 Pavillon de la Jeunesse  
Wed Apr 02, 08 07:30:00 PM Valeurs Mobilieres Desjardins 4 Quero Metal Inc 0 PEPS B  
Wed Apr 02, 08 10:30:00 PM Mission L'Inox de Quebec 5 Kontiolahden Kajastus Ry 1 PEPS B  
Thu Apr 03, 08 01:30:00 PM Ikutursot Kuhmo 1 Quero Metal Inc 6 Ste. Foy B  
Thu Apr 03, 08 03:00:00 PM Mission L'Inox de Quebec 8 Prince Rupert Moose 2 Ste. Foy B  
Thu Apr 03, 08 04:30:00 PM Valeurs Mobilieres Desjardins 7 Kontiolahden Kajastus Ry 1 Ste. Foy B  
Fri Apr 04, 08 03:15:00 PM Valeurs Mobilieres Desjardins 6 Ikutursot Kuhmo 1 PEPS A League
Sat Apr 05, 08 02:30:00 PM Mission L'Inox de Quebec 2 Valeurs Mobilieres Desjardins 1 PEPS B League

 

OLD BRUINS and ladys are ready to the Canada
# 64 ANTTI-SAKARI NIEMI
Joukkueen oikeaa laitaa pikajunan lailla jyräävä lääkäri innostui lätkästä jo Kotkan merikaupungissa aikanaan. Tyttärensä Suvin kanssa matkaan lähtevälle n.o 64:lle kisat ovat ensimmäiset. 
#54 SEPPO MATIKAINEN ja ARJA
Uuni-inssi innostui kiekkoilusta vasta veteraani iässä ja Sepossa kiteytyy monta hienoa veteraanikiekkoilun keskeistä asiaa; mm. ei vauhdilla eikä itse vaan kavereiden kanssa maltilla ja hyvällä humorilla N.o 54 matkaa toisiin kisoihinsa vaimonsa Arjan kanssa.
# 10 JARMO HAKULINEN
Viime aikoina ollut Ukko-kontioiden sairaslistalla, kuntoutumista kisoihin odotellaan. "Kymppi" on UK:n perustaja jäseniä ja lausunut kuuluisat sanat:" ei verta eikä kyyneliä vaan litroittain hikeä". N.O 10 lähtee tälläkertaa ilman kovaa kannustajaa Hannele vaimoa. 
#55 JUSSI JORMAKKA
Viime hetken hankinta MURI:sta ja miksei vähän Jokipojistakin, joita puhheenpitäjänä johtaa. Jussi tunnetaan rakkaana vastustajana, mutta nyt luottopakkina omalla linjalla. 55 lähtee 1 kisoihin A luokassa.
# 12 KARI TUNTTUNEN JA KAIJA
Pyöreää pölli firmaa pyörittävä, pyöreää , vaanivaa liikettä jäällä vaaliva "isoveli" Tunttunen on kiekollisten pakkien aatelia. 12 lähtee puolustamaan Ottawan hopeaa vaimon kera.
#25 HANNU SORMUNEN JA LEILA
Saatiinhan se Hannukin mukaan ja vielä vaimon kanssa. Pitkä liuku ja varmat otteet ovat monipuolisen liikunnaharrastajan tavaramerkki. 25:n ekat kisat, jännittää kuinka kansainvälisillä kentillä tyyneys säilyy.
#13 C Mika Mustonen
Jääkenttien pieni suuri mies ja kapteeni. Ei ilmeisesti tiedä mikä puolustusalue on, koska ei vieraile siellä koskaan. Kyttää punaviivan takana, josta kypärärän laki hieman näkyy ja sitten iskee. 13 jättää edellisten kisojen huutosakin ja seuran puheenjohtjan Marjukan kotiin , mutta juniori  Marko ottaa paikan hotelli huoneesta.
HUOLTAJA ;PAAVO PATE PAAJANEN
Joukkue ei voi näin pitkälle pelimatkalle ottaa parempaa huoltajaa kuin ja ainostaan parhaimman. Paten kokemus on vertaansa vailla , jota tällä hetkellä nauttii myös Jokipoikien Mestis joukkue. Pate kiekkomiehenä henkeen ja vereen, on ansainnut kiekkoilun kotimaassa vierailun.
#67 PETRI ITÄLÄ

Itälä se ehtii joka paikkaan kaukalossa ja sen ulkopuolella. Harrastuksia ja töitä tuntuu riittävän. Kajastuksen junioreista alakanut ura eikun jatkuu. 67 ottaa toisiin kisoihin mukaan Juuso poikansa. 

#15 Tumba, Piipi ja Tiltu
Managerin viittaa harteillaan kantava jääkiekkoa opiskeleva kiekon kuskaaja lähtee jo 4. veteraanien MM-kisoihin. Kanadaan kolmatta kertaa. Tumba muistuttaa kaikkia siitä, että nauttikaa matkasta ja ilmapiiristä, viime kisojen menestys on hieno muisto, mutta vaikea , vaikea saavuttaa uudelleen. 15 rinnalla matkaa jälleen vaimo Piipi ja nyt on tyttären - Tiltun vuoro päästä mukaan lapsista.
#21 SEPPO TURPEINEN JA SALME
Joukkueen kovakuntoisin mies, jonka liike paranee kuin viini vanhetessaan. Löytyy joskus suunnistus rasteiltakin. Seppoa jäi viime reissulta pois jäänti harmittamaan niin, että nyt on pakko nousta kisakoneeseen. 21 ensimmäiset kisat ja vaimo Salme lähtee kannustamaan.
#68 JARMO "PRESSA" HYTTI JA TIINA
Ukko-Kontioiden presidentti 2:lla hallinto kaudellaan. Jamilla voisi kuvailla olevan toinen jalka suorana kisakoneeseen, ei sitä kukaan ole ainakaan koukkuun saanut. Kotini on linnani vai kartanoni vaihtuu hetkeksi Kanadassa Hiltoniin yhdessä vaimo Tiinan kanssa
#8 TIMO LUKKARINEN
Kajastuksen juniorikoulun kasvatti rakentaa maailmalla ja maalintakana. Viime hetken hankintoja joukkueeseen ja voittiin huokaista hel´potuksella  "Number eight is back!". Kasi matkustaa myös A-luokassa.
#65 JARI TUNTTUNEN JA ULLIS
Pikku veli Tunttunen on joukkueen varma ja kylmahermoinen viimeistelijä. Pöllitalo puolella tuntuu matkoja riittävän Amerikkaan harva se vuosi. Tälläkin kertaa huutosakinjohtajan paikan perineen Ullis-vaimon kanssa pariskunta liittyy joukkueeseen vasta Quebecissa.
# 1 mv .Tapio "Taape" Pohtinen
Legendaarinen Jokipoikien Maalivahti ja Musikka, Taape vartioi UK:n maalia jo toisissa kisoissa. 4 vuoden takaiset muistot ja mukava matka seura sai Taape vielä venymään pitkälle matkalle.